Competiţiile naţionale juvenile, suspendate definitiv. Poli era una dintre marile favorite la titlul U17

În contextul în care elevii nu vor mai reveni în instituţiile de învăţământ în acest an şcolar, Federația Română de Fotbal a decis să suspende definitiv sezonul competițional juvenil.

Singura competiție care va continua va fi Liga Elitelor U19, a cărei câștigătoare se va califica pentru ediţia viitoare a Ligii de Tineret UEFA. În seria de Vest a Ligii Elitelor U19, Politehnica este pe locul 11 (penultimul), cu 11 puncte, cu o singură etapă înainte de finalul sezonului regulat, etapă în care va juca în deplasare, cu Ardealul Cluj.

În schimb, în Liga Elitelor U17, alb-violeții erau lideri detașați în seria de Vest, cu şapte puncte avans față de locul 2 (CSU Craiova) și cu 94 de goluri marcate! De asemenea, echipa era calificată şi în sferturile Cupei României la juniori U17, unde trebuia să o întâlnească pe Dinamo, într-un singur meci, la Timișoara. Această grupă (foto) era una dintre marile favorite la cucerirea titlului naţional, Cupei României şi Supercupei României la U17 în ediţia actuală.

Poli a evoluat în acest sezon şi în Liga Elitelor la U16 şi U15, unde se afla, în ambele cazuri, pe locul 2 (în seria a III-a, respectiv a 11-a).

Rolul de coordonator tehnic al centrului de copii și juniori de la clubul alb-violet este deținut de Iulian Prodana, cel care antrenează și grupa 2003.

În acest sezon de primăvară nu s-a disputat încă niciun meci oficial în competiţiile naţionale de copii şi juniori ale României. În 9 martie, FRF luase hotărârea de a întrerupe toate aceste competiții, din cauza epidemiei de coronavirus.