Poli, locul 4 la fotbal feminin

Formația de fotbal feminin a Politehnicii Timișoara a terminat pe locul 4 în Liga a II-a, seria a III-a. Duminică, în ultima etapă, a 14-a, Poli a învins la scor, 6-0, pe ACS United Bihor, acasă.

Pe primul loc s-a clasat Dream Team București, cu 28 de puncte, în timp ce Poli a avut 16 puncte, la doar două sub clubul de care a dispus în ultima rundă. Din serie au făcut parte șapte formații, care au jucat în sistem tur-retur. Una dintre echipe, Luceafărul Filiași, a fost însă exclusă din campionat.

Primele două clasate s-au calificat în play-off, alături de ocupantele locului 1 din celelalte două serii, e vorba de CSȘ Târgoviște și Ladies Târgu-Mureş. Primele două clasate în play-off vor promova în Liga I. În această ediție nu va retrograda nicio echipă din eșalonul secund.

Team managerul echipei poliste este Alin Molcuț, Tiberiu Manea este director sportiv, iar antrenor, Alexandru Szabo. Pe lângă echipa de senioare, Politehnica are și echipe de junioare, la câteva categorii de vârstă, echipe antrenate de Tiberiu Butura.