Turneul Politehnica Centenar la final

Politehnica Timișoara a organizat cel mai mare turneu de fotbal juvenil din vestul țării. Este vorba de Turneul Politehnica Centenar, competiție internațională amicală care s-a desfășurat la nouă categorii de vârstă.

Din străinătate a participat FC National Sofia (din Bulgaria).

Vineri seara, în centrul orașului, s-a desfășurat parada echipelor participante la turneu.

Poli a câștigat competiția la grupa 2009, după ce a învins în finală pe Atletico Arad cu 1-0, meci disputat pe stadionul Dan Păltinișanu. Antrenorul acestei grupe a alb-violeților este fostul căpitan al echipei de seniori, Cristian Gălan.

Festivitățile de premiere au fost efectuate de personalități ale fotbalului și vieții academice timișorene, precum conf. univ. dr. ing. Florin Drăgan (rectorul UPT), Romeo Malac (președintele AJF Timiș), Iasmin Latovlevici, Ovidiu Cuc, Ioan Mera, Cristian Scutaru.

Logistica a fost asigurată de Universitatea Politehnica Timişoara, în colaborare cu Asociaţia Suporterilor Timişoreni Druckeria. Evenimentul a fost sprijinit de Consiliul Județean Timiș, Primăria Municipiului Timișoara, AJF Timiș, Inspectoratul pentru Situații de Urgență ”Banat” al județului Timiș, Serviciul de Ambulanţă al Judeţului Timiş, Policlinica pentru sportivi din Timișoara.