Marcel Răducanu la ”Istoria fotbalului” (ep. 4, ultimul)

Astăzi, la ”Istoria fotbalului”, invitat este Marcel Răducanu, legendarul internațional român desemnat cel mai bun fotbalist al țării în 1980, ”fugit” în RFG în anul următor. Este al 4-lea și ultimul episod dintr-o serie mai lungă a acestei emisiuni.

În acest episod, dl. Răducanu își amintește cum era să cadă avionul în care se afla naționala României, în Brazilia, în 1980! Marcel s-a antrenat cu reprezentativa ”tricoloră” înainte de turneul final al CM 1990, turneu la care au existat discuții pentru a fi cooptat în lotul definitiv. După retragere, a participat la multe meciuri de old-boys, alături de legende precum B. Charlton, Kempes, K.-H. Rummenigge. Ne vorbește și despre Bayern-ul anilor ’80, echipă care chiar l-ar fi dorit, în 1983!

Emisiunea poate fi vizionată pe Teleuniversitatea, de la ora 18:13 (în reluare, mâine, de la ora 10:13, și duminică, de la ora 14:20), în rețelele de cablu Digi TV (deocamdată, doar în grila analogică), Telekom TV, Vodafone TV și Orange TV, precum și live pe pagina de Facebook și canalul de YouTube al postului!