Ion V. Ionescu la ”Istoria fotbalului” (sezonul 3, ep. 1)

Astăzi, la ”Istoria fotbalului”, invitat este Ion V. Ionescu (86 de ani), antrenorul care, în 1980, pe banca Politehnicii Timișoara, a câștigat Cupa României și a eliminat pe Celtic Glasgow din Cupa Cupelor. Este primul episod dintr-o serie mai lungă a acestei emisiuni, emisiune aflată la al treilea sezon, după cele de la finalul anului 2019 și din toamna anului trecut.

În acest episod, dl Ionescu își amintește despre perioada în care a antrenat pe Corvinul Hunedoara, în Divizia A, în sezonul 1985/86. Celebrul sezon în care Corvinul spulbera tot pe teren propriu, cu ”norma” de trei goluri. Chiar Steaua, în primăvara în care va cuceri CCE, va fi învinsă la Hunedoara cu 3-1!! Jackie revine la Poli în 1986 și va sta doi ani. Ne confirmă despre nenumăratele ”blaturi” ale epocii…

Emisiunea poate fi vizionată pe Teleuniversitatea, de la ora 18:13 (în reluare, mâine, de la ora 10:13, și duminică, de la ora 14:20), în rețelele de cablu Digi TV (de acum și în grila digitală, la poziția 235 în Timișoara), Vodafone TV și Orange TV, precum și live pe pagina de Facebook și canalul de YouTube al postului!