Livius Buzan la ”Tribuna polisportivă”

Invitat, azi, la ”Tribuna polisportivă”, Livius Buzan, antrenorul secției de scrimă de la CSU Politehnica Timișoara. În acest an, el a fost și antrenorul lotului național al României la floretă feminin, cadete, atât la Campionatul European, cât și la Campionatul Mondial, ambele competiții fiind rezervate juniorilor și cadeților. Dl Buzan a fost și sportiv de mare performanță (căpitanul lotului național de floretă, masculin, seniori, al României), precum și antrenor al loturilor naționale de floretă, seniori (masculin și feminin), ale Qatarului (până în vara anului trecut, când a venit la CSU Poli).

Emisiunea de la Teleuniversitatea începe la ora 18:35 (va fi în reluare mâine, de la ora 10:35, și sâmbătă, de la ora 15:15) și poate fi vizionată în rețelele de cablu Digi TV (de acum și în grila digitală, la poziția 235 în Timișoara), Vodafone TV și Orange TV, precum și live pe pagina de Facebook și canalul de YouTube al postului!

Foto din introducere: Dumitrița Josan, Livius Buzan, Ingrid Miti Bikfalvi, Mihnea Robănescu, Felix Dogariu (de la stânga la dreapta), toți legitimați la CSU Poli, prezenți la CM din acest an