Teodor Ștefanca la ”Istoria fotbalului” (ep. 2, ultimul)

Astăzi, la ”Istoria fotbalului”, invitat este Teodor Ștefanca, fost jucător la CFR Timișoara și AS (actuala SSU) Politehnica Timișoara (la începutul anilor 2000). El este (din 2016) primar al celebrei comune Bârsana (județul Maramureș). Deși în acest an va împlini 48 de ani, este încă jucător, la Avântul Bârsana, în Liga a IV-a, și face parte și din naționala de fotbal a primarilor din România. Este al doilea și ultimul episod al acestei emisiuni.

În acest episod, dl Ștefanca își amintește despre celebrul meci Steaua (actuala FCSB) – Avântul Bârsana 4-0, din 2013, în 16-imile Cupei României, când el era antrenor-jucător la echipa maramureșeană și viceprimar al localității. De asemenea, despre finala jucată cu naționala de fotbal a primarilor din România la Campionatul European de profil, anul trecut.

Emisiunea poate fi vizionată pe Teleuniversitatea, de la ora 18:13 (în reluare, mâine, de la ora 10:13, și duminică, de la ora 14:20), în rețelele de cablu Digi TV (de acum și în grila digitală, la poziția 235 în Timișoara), Vodafone TV și Orange TV, precum și live pe pagina de Facebook și canalul de YouTube al postului!