ASU Politehnica, aproape de a obține palmaresul polist!

La conferința ”Societatea Sportivă Politehnica la 97 de ani de la înființare”, prin care, marți, 4 decembrie, s-a aniversat constituirea statutară a Societății Sportive Politehnica Timişoara (conferință la care au fost prezenți și membri din stafful și lotul lui ASU Politehnica), prof. univ. dr. ing. Viorel-Aurel Șerban, rectorul Universității Politehnica Timișoara, a expus planurile pe termen scurt, în plan sportiv, ale instituției.

Se speră ca anul viitor ASU Politehnica să obțină palmaresul Societății Sportive Politehnica, înființată tot de actuala UPT, în 1921. Obiectivul acestei echipe este promovarea în prima ligă în 2020, la centenarul UPT, iar în 2021, când se va sărbători centenarul echipei de fotbal, să fie prezentă în cupele europene!

Pentru echipa de handbal masculin există un plan B, în cazul în care actuala colaborare cu gruparea SCM va eșua.

Clubul CSU Politehnica va reveni, în curând, în cadrul UPT, în acest moment aparținând de Ministerul Educației Naționale.

În privința infrastructurii, săptămâna viitoare se vor relua, probabil, lucrările la Sala Polivalentă de lângă Baza 2, din ianuarie vor începe lucrările de modernizare și la noua tribună de la stadionul Știința, care va avea, la finalul acestor lucrări, 3.000 de locuri, iar în zona Aleii Ghiroda există proiectul construirii Bazei 4, o nouă sală de sport, prin Compania Națională de Investiții.

sursa foto din introducere: Facebook Politehnica Timișoara