CSU Politehnica, echipa anului în județul Timiș!

Direcția Județeană de Sport și Tineret Timiș a stabilit topurile sportului județean pentru anul ce se va încheia peste câteva zile.

La Gala Sportului desfășurată miercuri, la Timișoara, cea mai bună echipă a anului la sporturi individuale, atât la masculin, cât și la feminin, a fost desemnată echipa de scrimă de la CSU Politehnica!

Antrenată de Virgil Sălișcan, aceasta a fost campioană națională la masculin și câștigătoare a Cupei României la feminin, iar în Cupa Europei la feminin a ocupat locul 3 în proba de floretă, după ce a învins în finala mică pe SVSM Kiev!

Competiția s-a desfășurat în luna mai, la București, și a fost câștigată de italiencele de la CS Aeronautica Militare, care au învins în finală o altă echipă românească, pe Steaua. CSU Politehnica le-a avut în lotul pentru Cupa Europei pe Ana Boldor-Boghiță, Teodora Sârbu, Alexandra Lazin și Emilia Corbu.

Tot la Gala Sportului, doi sportivi de la CSU Politehnica au fost în top 10 la secțiunea olimpică. Pe locul 9 se află scrimerul Benjamin Bodo, antrenat de Virgil Sălișcan, medaliat la Campionatele Naționale de seniori și tineret. Pe locul 10 este canotoarea Andreea Popa, antrenată de Ecaterina Calapiș, care a participat la Mondialele și Europenele de tineret.

Foto: Reprezentanți ai echipelor de scrimă de la CSU Politehnica primind trofeul la Gala Sportului 2018 (sursa: captură Teleuniversitatea)