CSU Politehnica, echipa anului în județul Timiș!

Direcția Județeană de Sport și Tineret Timiș a stabilit topurile sportului județean pentru anul ce se va încheia peste câteva zile.

La Gala Sportului desfășurată miercuri, la Timișoara, cea mai bună echipă a anului la sporturi individuale, atât la masculin, cât și la feminin, a fost desemnată echipa de scrimă de la CSU Politehnica!

Antrenată de Virgil Sălișcan, aceasta a fost campioană națională la masculin și câștigătoare a Cupei României la feminin, iar în Cupa Europei la feminin a ocupat locul 3 în proba de floretă, după ce a învins în finala mică pe SVSM Kiev!

Competiția s-a desfășurat în luna mai, la București, și a fost câștigată de italiencele de la CS Aeronautica Militare, care au învins în finală o altă echipă românească, pe Steaua. CSU Politehnica le-a avut în lotul pentru Cupa Europei pe Ana Boldor, Teodora Sârbu, Alexandra Lazin și Emilia Corbu.

Tot la Gala Sportului, doi sportivi de la CSU Politehnica au fost în top 10 la secțiunea olimpică. Pe locul 9 se află scrimerul Benjamin Bodo, antrenat de Virgil Sălișcan, medaliat la Campionatele Naționale de seniori și tineret. Pe locul 10 este canotoarea Andreea Popa, antrenată de Ecaterina Calapis, care a participat la Mondialele și Europenele de tineret.

Foto: Reprezentanți ai echipelor de scrimă de la CSU Politehnica primind trofeul la Gala Sportului 2018 (sursa: captură Teleuniversitatea)