Primii juniori crescuți de club care au semnat contracte cu Politehnica: Gașpar, M. Ursu și Jorza!

Ieri, la Amfiteatrul K1 de la Centrul de Conferințe al Universității Politehnica, a avut loc conferința de presă care a prefațat meciul de luni, cu ”U” Cluj, de pe Cluj Arena.

Au fost prezentați, totodată, ultimii jucători transferați la echipă în această iarnă: Radu Motreanu, Fabio Trip și Octavian Ursu.

Un eveniment deosebit l-a constituit și prezentarea primilor juniori, crescuți de club, care tocmai au semnat, la începutul acestui an, la împlinirea vârstei de 16 ani, primele lor contracte cu Politehnica. Este vorba de Alexandru Gașpar, Mădălin Ursu și Mihai Jorza. Toți fac parte din cea mai performantă dintre grupele centrului juvenil de la Politehnica, cea de juniori 2003, generație campioană națională la juniori D în 2016! Primii doi au selecții în naționalele de juniori, iar Gașpar a debutat, încă din sezonul de primăvară al anului trecut, în Liga a II-a, la doar 15 ani, pentru alb-violeți! El se află acum în lotul echipei de seniori.

Această grupă este antrenată de Iulian Prodana, cel care este și coordonator tehnic al centrului de copii și juniori de la club.

Foto din introducere: De la stânga: Jorza, Gașpar, M. Ursu