Florin Iacob la ”Istoria fotbalului” (ep. 7)

Astăzi, la ”Istoria fotbalului”, invitat este Florin Iacob, unul dintre cei mai importanți agenți de jucători din istoria fotbalului românesc. Este al 7-lea și ultimul episod dintr-o serie mai lungă a acestei emisiuni.

În acest episod, Iacob își amintește cum a contribuit la convingerea lui Belodedici să revină în naționala României, după fuga lui în Iugoslavia. Și că a fost în mașină cu ”Belo” chiar la primul drum pe care legendarul libero l-a făcut înapoi în România. Agentul ne povestește despre relațiile foarte strânse cu fotbalul sârbesc, despre cum i-a lansat pe Oprița și R. Benzar, dar și despre aventura cu Dănuț Lupu în Coreea de Sud, unde l-a dus pentru un transfer (nerealizat până la urmă). Acolo, la un restaurant, Lupu, știind că se mănâncă și carne de câine, a început să imite un câine, spre stupefacția clienților!

Emisiunea poate fi vizionată pe Teleuniversitatea, de la ora 18:13 (în reluare, mâine, de la ora 10:13, și duminică, de la ora 14:20), în rețelele de cablu Digi TV (deocamdată, doar în grila analogică), Telekom TV și Orange TV.

Actualizare