Sofran rămâne la Poli

Nicolae Sofran va continua la Politehnica Timişoara. El a fost transferat definitiv de la Electrica şi a semnat un contract valabil pe cinci ani.

La începutul acestui an, el a făcut pasul către alb-violeţi, împrumutat de la Electrica, după ce evoluase în Liga a III-a, la CSC Ghiroda şi Giarmata Vii, sub conducerea actualului antrenor polist Octavian Benga. Fundaş sau mijlocaş dreapta, a debutat pentru Poli contra Rapidului.

“Miky” Sofran s-a născut la 3 octombrie 2001, la Timişoara, într-o familie cu origini bulgare, şi a făcut parte din echipa Electricii care, în 2013, a câştigat Cupa Hagi Danone şi a reprezentat România în competiţia internaţională de la Londra, unde s-a clasat pe locul 28. El a debutat într-o competiţie de seniori încă de la 14 ani, în Campionatul Municipal, tot pentru Electrica, alături de fratele său mai mare, Sebastian.

În această vară Miky a obţinut media 9,40 la Bacalaureat. Alegerea sa, în continuare, este chiar Universitatea Politehnica Timişoara, la Facultatea de Management în Producţie şi Transporturi.

Şeful centrului juvenil de la Electrica este cunoscutul Remus Steop, fost vârf de atac al Politehnicii, în anii’80. Recent, între Politehnica şi Electrica s-a semnat un acord de colaborare.