Poli, victorie mare la Cluj!

Politehnica Timișoara a câștigat meciul din etapa a 2-a a ligii secunde. A fost 1-0 (0-0) cu Universitatea Cluj-Napoca, pe Cluj Arena.

Antrenorul Tavi Benga a început curajos, iar în prima repriză Poli a avut mai multe ocazii decât gazdele. Unicul gol a fost marcat în min. 70, de experimentatul S. Popovici. Acesta a transformat senzațional, cu dreptul, o lovitură liberă din 25 m puțin lateral dreapta, mingea intrând în vinclul porții ardelenilor. Deși cu multe nume importante în echipă, ”U” nu a reușit egalarea. Căpitanul ”șepcilor roșii”, Tamaș, a jucat integralist, deși urmează să se opereze de menisc.

A fost prima victorie polistă din acest campionat. Alb-violeții nu au primit niciun gol în cele două etape. Portarul Borbei, încă junior, a apărat în cele 180 de minute și se anunță o mare speranță a fotbalului românesc.

Poli a evoluat în premieră în noul model de tricou (varianta de deplasare), ”The Last Card”, lansat la finalul săptămânii trecute.

Înaintea meciului a fost difuzat imnul național al României, iar jucătorii timișoreni au prezentat un banner prin care solicită revenirea suporterilor pe stadioane (foto jos).

sursa foto: Dan Bodea (absolvent UPT, stabilit în Cluj-Napoca)