SCM Poli, eliminată în sferturile Cupei

Echipa de handbal masculin SCM Politehnica Timișoara a fost eliminată în sferturile de finală ale Cupei României. Timișorenii au cedat în fața lui HC Dobrogea Sud Constanța. Echipa de la malul Mării a condus cu 16-11 la pauză, iar la final tabela a arătat 29-24. Golgeteri au fost Nistor (7) și Komogorov (6), de la învingători, respectiv Sadoveac (5), L. Caba, Baican și Câmpan (câte 4).

A fost ultimul meci oficial pentru poliști în acest sezon. SCM Politehnica a terminat doar pe locul 9 în Liga Zimbrilor, în timp ce constănțenii s-au clasat pe 3, la două puncte de locul secund. Diferența dintre cele două echipe a fost uriașă, de 31 de puncte!

Înaintea debutului în Cupa României, la SCM Poli s-a schimbat antrenorul. Vlad Caba a fost înlocuit cu Atilla Horvath (foto). Acesta a fost jucător, antrenor secund și coordonator al juniorilor de la club. De asemenea, este coordonator la Centrul Național Olimpic de Pregătire a Juniorilor Timișoara (CNOPJ) și antrenor al naționalei de cadeți. În 2019 a câștigat, ca antrenor al echipei de juniori II de la SCM Poli, titlul de campion național.

În Cupa României a fost implicată și CSU Politehnica Timișoara, echipă de Divizia A, care în turul 1 a fost eliminată de o altă formație studențească, CSU Suceava, scor 19-41. Antrenorul lui CSU Poli este Alexandru Nae, care antrenează și juniorii II de la SCM Politehnica.

În acest sezon, Dinamo a reușit eventul, cucerind atât titlul național, cât și Cupa României.