Juniorii Politehnicii la Cupa Vujadin Boskov

Trei echipe de juniori ale Politehnicii Timişoara au participat, între 11-13 iunie, la Cupa Vujadin Boskov, turneu organizat la Novi Sad (Serbia).

La cea mai mare categorie de vârstă, alb-violeţii născuţi în 2008 s-au clasat pe locul 2, în timp ce generaţiile 2009 şi 2011 au fost eliminate în optimi.

Juniorii U13, antrenați de Orlando Ştefan, s-au clasat pe locul 2 în grupa B, în optimi au trecut cu 5-0 de RFK Novi Sad, în sferturi au eliminat Academia Răzvan Raţ, scor 2-1, iar din semifinala cu Vojvodina Novi Sad (copii cu un an mai mici) s-au calificat după executarea loviturilor de departajare. În finală, Poli a cedat la limită, scor 0-1, cu Borac Banja Luka (Bosnia şi Herţegovina). Alb-violetul Andrei Tolcea a fost golgeterul turneului şi a fost premiat cu un voucher pentru camp-ul FC Barcelona care se va organiza la Belgrad.

Juniorii U12 s-au clasat pe locul 4, din şase echipe, în grupa A. Dintre meciuri, să notăm un 0-1 cu Crvena zvezda. În optimi, alb-violeţii fost eliminați după prelungiri.

Juniorii U10 au terminat pe locul 4, din opt echipe, în grupa B. În optimi, elevii antrenorului Gelu Haidău au fost învinşi cu 4-0 de gazda şi câştigătoarea turneului, Vojvodina Novi Sad.