Noi reguli pentru spectatori. De la 25% la 50%

De la 1 iulie, competițiile sportive în spații închise sau deschise vor fi permise cu participarea spectatorilor până la 50% din capacitatea maximă a spațiului, față de 25% până acum. Participarea este permisă pentru persoanele vaccinate împotriva coronavirusului și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoanele cu rezultat negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau rezultat negativ al unui test rapid nu mai vechi de 24 de ore, precum și pentru persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 90-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2.

Organizatorul poate decide participarea spectatorilor până la capacitatea maximă a spațiului, dacă toți participanții fac dovada vaccinării împotriva coronavirusului, pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare.

În cele patru meciuri de la Euro 2020 desfășurate la București în această perioadă, a fost permisă ocuparea 25% sau 50% din capacitatea stadionului Arena Națională.

Noul sezon al Ligii a II-a, din care face parte și Politehnica Timișoara, va începe în 31 iulie. Până atunci, echipa va susține mai multe meciuri amicale.