Emil Dăncăneț la ”Tribuna polisportivă”

Invitat, azi, la ”Tribuna polisportivă”, Emil Dăncăneț (CSU Politehnica, 17 ani). Recent, la Campionatul Național de înot, el a obținut două medalii. Astfel, la seniori, a câștigat medalie de bronz (foto) în proba 100 m bras și medalie de argint la tineret, în cadrul aceleiași probe. Colegii săi de club Andrei Șimon (bronz în proba 200 m mixt, la seniori) și Bogdan Checicheș (bronz în proba 200 m fluture, la tineret) au terminat, de asemenea, pe podium.

Este o emisiune în avanpremiera Jocurilor Olimpice de vară, care vor începe vineri, 23 iulie, ediția desfășurându-se la Tokyo. Ediție la care România are mari speranțe de la înotătorii Robert Glință și David Popovici. Emisiunea a fost înregistrată înaintea CE de juniori de la Roma, la care Popovici (16 ani) a reușit performanțe incredibile.

Emisiunea de la Teleuniversitatea începe la ora 18:35 (va fi în reluare mâine, de la ora 10:35, și sâmbătă, de la ora 15:15) și poate fi vizionată în rețelele de cablu Digi TV (deocamdată, doar în grila analogică), Telekom TV, Vodafone TV și Orange TV.

Actualizare