Două poliste, în națională la volei feminin

Două componente ale echipei de volei feminin CSU Politehnica Timișoara au făcut parte din naționala României, junioare U17, la turneul zonal de calificare la Campionatul European U17.

Este vorba de Raluca Buran și Carla Pârv, născute în 2006, respectiv 2007. Ambele sunt legitimate și la CSȘ Bega Timișoara.

România a pierdut contra Bulgariei, Turciei, Serbiei și Greciei, toate încheiate cu scorul de 0-3, și a câștigat cu Albania (3-0). Astfel, tinerele ”tricolore” au terminat doar pe locul 5, penultimul. Turneul a fost găzduit de Turcia. În primăvară, echipa va participa la al doilea turneu de calificare, contra unor adversare care vor fi stabilite în urma unei trageri la sorți. Antrenorul principal al lotului este Istvan Bokor. Turneul final al Campionatului European U17 se va desfășura în Cehia, în luna iulie.

Raluca Buran și Carla Pârv au făcut parte, în primăvara anului trecut, și din lotul naționalei de speranțe feminin U16, în meciurile din preliminariile Campionatului European rezervat acestei categorii de vârstă.

Foto: Carla Pârv (nr. 13) și Raluca Buran (nr. 10) în naționala U17, la turneul din Turcia