Breviar polist

* Zilele trecute, pe stadionul Dan Păltinișanu a fost zărită o vulpe… Să fie aceeași care a fost prezentă și în ziua meciului Politehnica – Petrolul 1-0, din Liga a II-a, meci disputat la 21 noiembrie 2020?

* Un copil refugiat din Ucraina, Vania, are 4 ani, e din Odesa, e cazat acum la Timișoara și s-a îndrăgostit de Politehnica Timișoara. Se și antrenează cu una dintre grupele Academiei Politehnica (foto din introducere)!

* La 6 aprilie, la fotbal feminin, Spania – România 9-0 (pe teren neutru), în preliminariile CE de junioare U19. La ”tricolore” au evoluat și trei jucătoare ale Politehnicii, Sara Câmpean (portar, integralistă), Anda Jivan și Clara Roșu.

* În meciul România – Elveția 1-1 (mare surpriză reușită de ”tricolore”), din preliminariile CM 2023 la fotbal feminin, a evoluat și Teodora Meluță (cu nr. 5 în imagine), fundașul Politehnicii. Partida s-a disputat la 8 aprilie, pe noul Stadion Național de Rugby Arcul de Triumf din București, și a fost pentru prima dată în istorie când naționala de fotbal feminin, senioare, a României a susținut un meci oficial în Capitală!