Infopoint Sportiv în Parcul Copiilor

În Parcul Copiilor Ion Creangă din Timișoara a avut loc, astăzi, evenimentul ”Infopoint Sportiv – Let’s map our city by sports!”.

Eveniment animat și interactiv dedicat deopotrivă copiilor și părinților, ”Infopoint Sportiv” a adus laolaltă sporturile importante din oraș, pentru a le oferi un cadru comun în care să își prezinte publicului oferta pentru grupele de copii, performanțele, facilitățile oferite, oportunitățile de dezvoltare și antrenament. Au fost reprezentate academii și cluburi sportive din oraș, alături de antrenori, preparatori fizici și specialiști în nutriție. Clubul de fotbal Politehnica Timișoara, dar și echipa de fotbal feminin Politehnica, echipa de handbal masculin SCM Politehnica și clubul CSU Politehnica au fost prezente.

Pe terenuri s-au desfășurat lecții demonstrative de fotbal, baschet, handbal, volei, rugby, canotaj, dansuri sportive și de societate, floretă, șah, atletism, aerobic.

Evenimentul ”Infopoint Sportiv – Let’s map our city by sports!” face parte dintr-un amplu proiect derulat de Asociația APOTIC și partenerii săi, prin care se propune asigurarea unei vizibilități mai mari a sporturilor pentru copii și realizarea unui website care să concentreze principalele informaţii despre comunitatea sportivă locală. Aceasta cuprinde nu mai puțin de 147 de organizaţii sportive!