Fenici, handbalistul anului la SCM Poli

Ieri a avut loc Gala Premiilor SCM Timișoara, la Cantina studențească Politehnica. În cadrul festivității, au primit distincții cel mai bun jucător, cel mai bun junior și o legendă pentru fiecare dintre cele trei secții ale clubului polisportiv finanțat de primăria orașului: baschet, handbal și rugby.

La handbal masculin, cel mai bun jucător a fost desemnat Cristian Fenici, cel mai bun junior – Patrick Boțian, premiul de excelență l-a primit Alexandru Matei și s-a acordat și un premiu special, premiul suporterilor pentru cel mai votat jucător – Robert Cîtu.

Simbolic, premiile de excelență au fost înmânate de reprezentanții celor trei secții, apoi ”legendele” au premiat cei mai buni jucători, iar cei mai buni jucători au premiat cei mai buni juniori.

Clubul SCM Timișoara și-a exprimat gratitudinea față de sprijinul venit din partea mediului academic, partener cu fiecare dintre cele trei echipe. Astfel, Universitatea Politehnica Timișoara, reprezentată la eveniment de rectorul Florin Drăgan, este asociată cu echipa de handbal.

Foto: Fenici (al doilea din stânga) premiat la eveniment