Valentin Caraivan la ”Istoria fotbalului” (ep. 2)

Astăzi, la ”Istoria fotbalului”, invitat este Valentin Caraivan, component al echipei de fotbal Politehnica Timișoara, cu care a ocupat locul 3 în Divizia A în 1978 (a fost rezervă de portar în acel sezon). Este al doilea episod al acestei emisiuni.

În acest episod, dl Caraivan își amintește despre perioada petrecută la echipa de tineret a lui Dinamo, cu Nunweiller IV antrenor. Apoi a făcut pasul la seniori, la FCM Reșița, în prima divizie, în 1974. I-a avut colegi pe Beldeanu, Fl. Voinea, M. Pigulea, Atodiresei, I. Florea. În anul următor vine la Politehnica Timișoara. La tineret, unde a jucat alături de R. Suciu și Hamza, antrenor fiind N. Godeanu. De aici încolo, cariera și viața sa vor rămâne legate de Timișoara. După încă un an, pleacă la UMT, în Divizia B (cu I. Bungău, M. Giuchici, antrenor Lereter). În 1977 revine la Poli, de astă dată la seniori. Celebrul sezon 1977/78, cu Angelo Niculescu antrenor. Iar în 1978 se întoarce la UMT…

Emisiunea poate fi vizionată pe Teleuniversitatea, de la ora 18:13 (în reluare, mâine, de la ora 10:13, și duminică, de la ora 14:20), în rețelele de cablu Digi TV (de acum și în grila digitală, la poziția 236 în Timișoara), Vodafone TV și Orange TV, precum și live pe pagina de Facebook și canalul de YouTube al postului!