Ivan Bogdanov la ”Istoria fotbalului” (ep. 2)

Astăzi, la ”Istoria fotbalului”, invitat este prof. univ. dr. ing. Ivan Bogdanov, reprezentantul Fundației Politehnica Timișoara (al cărei președinte este) în Adunarea Generală a clubului de fotbal Politehnica Timișoara. Dl. Bogdanov a fost membru al galeriei poliste din anii ’70 și vicepreședinte al echipei de handbal masculin Politehnica Timișoara. Este al doilea episod dintr-o serie mai lungă a acestei emisiuni.

Din acest episod aflăm, printre altele, că tatăl dlui. Bogdanov, numit tot Ivan Bogdanov, a jucat fotbal, ca mijlocaș la Gloria Timișoara, echipa Fabricii de Ciorapi din oraș, iar apoi a fost arbitru, până la nivelul Diviziei B. S-a stins din viață la doar 49 de ani, pe când era arbitru activ. ”Mama era veșnic nefericită, că el era mereu plecat în weekend, cu arbitrajul”. Invitatul nostru a făcut parte din a doua promoție de Electronică la UPT.

Emisiunea poate fi vizionată pe Teleuniversitatea, de la ora 18:13 (în reluare, mâine, de la ora 10:13, și duminică, de la ora 14:20), în rețelele de cablu Digi TV (deocamdată, doar în grila analogică), Telekom TV, Vodafone și Orange TV.

Actualizare