Tineri de perspectivă la SCM Poli

Lotul echipei de handbal masculin SCM Politehnica a fost mult întinerit și se va baza, în special, pe jucători români.

Astfel, în lotul antrenat de Vlad Caba au venit trei jucători de la CSM București. Este vorba de Aron Dedu (20 ani, inter stânga) și Călin Dedu (17 ani, pivot), băieții președintelui FRH, Alexandru Dedu, și de Liviu Caba (20 ani, coordonator), fiul noului antrenor polist. Toți trei au fost campioni naționali de juniori I și componenți ai loturilor naționale de juniori și tineret, iar Caba jr., care a fost desemnat cel mai bun jucător under 23 din campionatul României, a debutat și în naționala de seniori.

Au mai fost transferați doi jucători străini, portarul sârb Aleksandar Milenkovic (25 de ani), de la RK Novi Pazar, și extrema stângă portugheză Sergio Barros (28 de ani), fost multiplu campion național cu Sporting Lisabona și cu 50 de selecții în echipa reprezentativă.

Și lista plecărilor este consistentă. Pe ea se află muntenegreanul Vuk Milosevic (plecat la HC Buzău, unde va continua să colaboreze cu tatăl său, antrenorul Pero Milosevic),  internaționalul sârb Filip Marjanovic (la CSM Focșani), portarul iranian Mohsen Babasafari (tot la HC Buzău) și tânărul portar Robert Rusu (la CSM Botoșani). Un alt tânăr, Raul Bote, a fost cedat definitiv la CSM Reșița, echipă la care, până acum, fusese trimis sub formă de împrumut. În plus, Gheorghe Irimescu, pivotul care în septembrie va împlini 40 de ani, s-a retras din activitate.