Poli, victorie și cu Farul

Politehnica Timișoara a câștigat și meciul din etapa a 3-a și rămâne neînvinsă în liga secundă.

A fost 2-1 cu Farul Constanța, echipă care avea maxim de puncte, pe stadionul Dan Păltinișanu. Ca și la Cluj, scorul a fost deschis de S. Popovici. Acesta a șutat din afara careului, în min. 29. Diferența a fost majorată de noul intrat Plazonja, aflat la prima reușită pentru Poli, în min. 64. Dobrogenii au înscris golul de onoare în min. 89, prin Greu. În minutele de prelungire, la ultima fază a jocului, gazdele au ratat un penalty, prin D. Codrea (min. 90+5). Portarul Borbei, încă junior, a apărat, din nou, senzațional.

Înaintea meciului, jucătorii timișoreni au prezentat un banner prin care solicită revenirea suporterilor pe stadioane. Iar fanii viola și-au încurajat favoriții din afara stadionului, de lângă Peluza Nord (foto jos). În acel loc, după fluierul final, jucătorii și suporterii Politehnicii au sărbătorit victoria.

Unul dintre druckerii care au cumpărat unul dintre cele 1.286 de bilete virtuale vândute pentru acest meci, desemnat prin tragere la sorți, a putut urmări partida de pe stadion, inclus în delegația oficială polistă!

autor foto: Emanuel Titus Iliesi