Poli 2003 în Liga a III-a

În vară s-a semnat acordul prin care grupa de juniori din generația 2003 a Politehnicii va evolua, în următorul sezon al Ligii a III-a de fotbal, în cadrul clubului Fortuna Becicherecu Mic.

Antrenorul echipei este Iulian Prodana, cel care a antrenat și până acum această generație și care deține în continuare și rolul de coordonator tehnic al Centrului de copii și juniori de la clubul alb-violet.

Echipa joacă sub numele de Fortuna Becicherecu Mic, iar meciurile de pe teren propriu le susține în comuna de la nord-vest de Timișoara.

Din lot fac parte, printre alții, Bîrlovean, Bot, M. Ursu, Gașpar, Jorza, Kuhn, Cristodulo. Dintre ceilalți jucători ai acestei grupe care au făcut parte din vederile echipei de seniori a Politehnicii, Borbei și D. Radu sunt în lotul de Liga a II-a, iar Pintea s-a stabilit în Austria cu familia. Este un lot foarte tânăr, în condițiile în care cel mai vârstnic component este Al. Prodana (n. 2000), fiul antrenorului echipei. În lot au fost cooptați și juniori de la grupa 2004 a centrului polist. Printre ei, Ehling, care în vară a semnat un contract de profesionist cu gruparea alb-violetă.

Liga a III-a, ediția 2020/21, a început vineri, 11 septembrie, iar Fortuna Becicherecu Mic a debutat o zi mai târziu. În etapa 1 din seria a VIII-a, a pierdut, 0-3, în deplasare, cu CSC Dumbrăvița, una dintre cele mai puternice echipe ale seriei. În runda următoare, vineri, de la ora 17, Fortuna va evolua acasă, cu o altă conjudețeană, CSC Ghiroda şi Giarmata Vii.

Foto din introducere: Grupa 2003 a Politehnicii în toamna anului trecut