Start pentru CSU Poli la volei fete

A debutat, în sfârșit, noul sezon, 2020/21, al Diviziei A2 (al doilea eșalon), seria vest, la volei feminin, competiție în care participă și CSU Politehnica.

În singurul meci disputat din acest prim turneu, alb-violetele antrenate de Cerasella Șerban au învins, la Timișoara, pe CSM Sighetu Marmației cu 3-0. Două echipe, CSM Timișoara și CSU Oradea, n-au mai participat la acest turneu, din cauza problemelor cauzate de coronavirus. De altfel, și fetele din Sighet s-au prezentat, din aceleași motive, într-o formulă restrânsă. Meciurile nedisputate au fost omologate cu 3-0, la ”masa verde”, în favoarea lui CSU Poli și Sighet, iar jocul CSM Timișoara – CSU Oradea a fost pierdut de ambele (0-3). Turneul al doilea se desfășoară vineri și sâmbătă, dar alb-violetele au pauză.

Antrenor secund la CSU Poli este Traian Cionca, iar lotul este extrem de tânăr, cu nouă fete de 13, 14 și 15 ani! Veterana echipei este Cătălina Bosuioc, 26 ani.

Din serie mai fac parte SCMU Craiova și ACS Volei Cristina Pîrv Turda, echipă la care manager este cea mai mare voliebalistă din istoria României, Cristina Pîrv.