Poli 2003, final de tur

În ultimul meci susținut în acest sezon de toamnă, într-o restanță din etapa a 9-a a Ligii a III-a, juniorii U18 ai Politehnicii au cedat acasă, 3-5, cu Progresul Pecica.

În clasament, după 10 etape, tinerii poliști ocupă locul 10, ultimul, cu un singur punct (singura echipă din serie fără victorie) și golaveraj 8-36. Lider este Crișul Chișineu-Criș, cu 24 de puncte. Pe poziția secundă, și aceasta calificantă pentru barajul de promovare, este Șoimii Lipova, cu două puncte mai puțin, în timp ce pe 3 se află, surprinzător, ACS Poli, club în insolvență, tot cu 22 de puncte.

Reamintim că grupa de juniori din generația 2003 a Politehnicii evoluează, în acest sezon al Ligii a III-a de fotbal, în cadrul clubului Fortuna Becicherecu Mic. Antrenorul echipei este Iulian Prodana (foto), cel care a antrenat și până acum această generație și care deține în continuare și rolul de coordonator tehnic al Centrului de copii și juniori de la clubul alb-violet. Echipa joacă sub numele de Fortuna Becicherecu Mic, iar meciurile de pe teren propriu le susține în comuna de la nord-vest de Timișoara.