Florin Macavei la ”Istoria fotbalului” (ep. 1)

Astăzi, la ”Istoria fotbalului”, invitat este Florin Macavei, fost jucător al echipei de fotbal Politehnica Timișoara la mijlocul anilor ’90. Este primul episod dintr-o serie mai lungă a acestei emisiuni.

În acest episod, Florin ne povestește despre începuturile sale în fotbal. Născut în județul Bistrița-Năsăud, a cunoscut prima legitimare la Sânnicolau Mare, acolo unde s-a stabilit cu familia. Antrenor i-a fost Carol Bodo. În echipa de la graniță a debutat și în D3, la doar 15 ani! A fost coleg la naționalele de juniori cu Filipescu, Potocianu, și timișorenii Velcea și S. Brîndescu. În 1990 s-a transferat la Poli, dar în echipa de seniori a ajuns ulterior. La finala Cupei României din 1992, a fost rezervă.

În fotbalul timișean mai există un Florin Macavei; este vorba de Florin I. Macavei, patronul fostei echipe Fortuna Covaci, ajunsă până în Liga a II-a!

Emisiunea poate fi vizionată pe Teleuniversitatea, de la ora 18:13 (în reluare, mâine, de la ora 10:13, și duminică, de la ora 14:20), în rețelele de cablu Digi TV (deocamdată, doar în grila analogică), Telekom TV, Vodafone și Orange TV.

Actualizare