Marcel Băban la ”Istoria fotbalului” (ep. 2)

Astăzi, la ”Istoria fotbalului”, invitat este Marcel Băban, fost atacant al echipei de fotbal Politehnica Timișoara în anii ’90. Este al doilea episod dintr-o serie mai lungă a acestei emisiuni.

În acest episod, Marcel ne povestește despre experiența de la Bohemians Praga, transferurile ratate la Zadar (nu a fost legitimat la clubul croat, cum greșit figurează pe multe site-uri, inclusiv Wikipedia) și Dinamo, revenirea la Poli. Apoi transferul în Polonia, la Ruch Chorzow, pentru care a jucat contra lui Internazionale în Cupa UEFA. Și ultimii ani ai carierei, la Corvinul (promovare în D2), Olimpia Satu Mare, Unirea Sânnicolau Mare, UTA. De fapt, de jucat a jucat până la… 44 de ani, la… Școala de Fotbal Marcel Băban Jimbolia, alături de gemenii Iosif și Ilie Rotariu!

Emisiunea poate fi vizionată pe Teleuniversitatea, de la ora 18:13 (în reluare, mâine, de la ora 10:13, și duminică, de la ora 14:20), în rețelele de cablu Digi TV (deocamdată, doar în grila analogică), Telekom TV, Vodafone și Orange TV.

Actualizare