CSU Poli, sezon încheiat la volei

CSU Politehnica a încheiat onorabil acest sezon, în care a participat în Divizia A2, seria vest, la volei feminin.

În etapa a 2-a a play-off-ului, turneu disputat la Craiova, Poli a pierdut toate meciurile cu 3-0: cu ACS Volei Cristina Pîrv Turda, CSU Oradea și SCMU Craiova. Primele două clasate, echipele din Craiova și Turda, s-au calificat pentru turneul de promovare în Divizia A1, în timp ce timișorencele au terminat pe locul 4, ultimul, în acest play-off, fără niciun punct. Lotul echipei antrenate de Cerasella Șerban a fost unul redus, în condițiile în care turneul s-a suprapus cu primul turneu din acest an la categoria cadete, unde evoluează o mare parte din componentele formației de senioare. Mai mult, dintre cele opt jucătoare care au făcut deplasarea la Craiova, doar șase au putut evolua în meciul al doilea. Pe Cristina Florea si Cybill Catargiu nu s-a putut conta din motive medicale, astfel că echipa a jucat într-o formulă improvizată, fără ridicător și fără libero.

În etapa I a play-off-ului, alb-violetele antrenate de Cerasella Șerban au eliminat pe CSM Timișoara, care nu s-a putut prezenta la meciuri din cauza unor cazuri de coronavirus. În clasamentul final al sezonului regulat, CSU Politehnica terminase pe un excelent loc 3, cu 19 puncte. Pe prima poziție s-a clasat SCMU Craiova, cu 27 de puncte. Pe locul secund a fost echipa din Turda, la care manager este cea mai mare voleibalistă din istoria României, Cristina Pîrv, iar antrenor e renumitul Bogdan Tănase. CSM Timișoara a terminat ultima, locul 6, fără punct în cele 10 jocuri. Din serie au mai făcut parte CSM Sighetu Marmației și CSU Oradea.

Antrenor secund la CSU Poli este Traian Cionca, iar lotul este extrem de tânăr, cu nouă fete de 13, 14 și 15 ani! Veterana echipei este Cătălina Bosuioc, 26 ani.

S-a dat start înscrierilor pentru CIP Volei Summer Camp, primul campus de volei din România. Ediția a II-a va avea loc la Timișoara, între 27 iunie și 4 iulie.