Florin Icobescu la ”Istoria fotbalului” (ep. 5)

Astăzi, la ”Istoria fotbalului”, invitat este Florin Icobescu, fost portar al echipei de fotbal Politehnica Timișoara în anii ’80, dar și la concitadinele CFR și Progresul. El este stabilit de mulți ani în Germania. Este al 5-lea episod dintr-o serie mai lungă a acestei emisiuni.

În acest episod, dl. Icobescu ne povestește despre cum s-a întâmplat să nu evolueze în niciun meci de Divizia A. Deși antrenorul Ion V. Ionescu îl anunțase că va titular la returul celebrului Politehnica – Dinamo 2-1, din 1987, meci disputat în primăvara anului următor, acest lucru nu s-a întâmplat. Supărat, portarul a ”fugit” de la echipă. Aflăm opinia sa despre legenda retrogradării poliste de către Dinamo, la finalul acelui sezon. În vara 1988 s-a transferat de la Poli la Progresul Timișoara (Divizia B). El este absolvent de UPT (Facultatea de Construcții).

Emisiunea poate fi vizionată pe Teleuniversitatea, de la ora 18:13 (în reluare, mâine, de la ora 10:13, și duminică, de la ora 14:20), în rețelele de cablu Digi TV (deocamdată, doar în grila analogică), Telekom TV, Vodafone și Orange TV.

Actualizare