Ioan Carțiș la ”Istoria fotbalului” (ep. 1)

Astăzi, la ”Istoria fotbalului”, invitat este prof. univ. dr. Ioan Carțiș, fost rector al UPT (1996-2004) și conducător al echipei de fotbal Politehnica Timișoara. Este primul episod (dintr-o serie mai lungă a acestei emisiuni) al sezonului 2 cu dl. Carțiș. Serialul este dedicat foștilor conducători ai fotbalului polist, proveniți din rândul cadrelor didactice ale UPT.

În acest episod se face referire la conducătorii poliști din primele decenii de existență a clubului. Începând cu primul rector, Traian Lalescu, cel care înființat clubul, și continuând cu Victor Vlad,  Ilie Murgulescu, Mihai Ghermănescu, Gheorghe Cristodorescu și Ioan Zăgănescu.

Și aflăm că Dan Coe, înainte de a deveni legendarul căpitan al Rapidului, a fost în pregătiri cu Știința (Poli) Timișoara!

Emisiunea poate fi vizionată pe Teleuniversitatea, de la ora 18:13 (în reluare, mâine, de la ora 10:13, și duminică, de la ora 14:20), în rețelele de cablu Digi TV (deocamdată, doar în grila analogică), Telekom TV, Vodafone TV și Orange TV.

Actualizare