Constantin Varga la ”Istoria fotbalului” (ep. 7)

Astăzi, la ”Istoria fotbalului”, invitat este Constantin Varga, legendarul fundaș lateral internațional al Politehnicii din anii ’80-’90, care a jucat și la ASU Politehnica în 2013 (foto), la 49 de ani! Este al 7-lea episod dintr-o serie mai lungă a acestei emisiuni.

În acest episod, Titi Varga ne povestește despre debutul în națională (și singura sa selecție), pe când juca la Poli. În amicalul România – Mexic 2-0, la 26 august 1992, deschizând şi scorul în min. 45 (din lovitură liberă). A obținut și două penalty-uri, primul fiind ratat tot de el! A fost pentru ultima dată când Poli cea ”clasică” a dat un jucător unei echipe naționale. Tot din acest episod aflăm despre scurta experiență a lui Varga la echipa maghiară Györ, unde a fost împrumutat de Poli.

Emisiunea poate fi vizionată pe Teleuniversitatea, de la ora 18:13 (în reluare, mâine, de la ora 10:13, și duminică, de la ora 14:20), în rețelele de cablu Digi TV (deocamdată, doar în grila analogică), Telekom TV, Vodafone TV și Orange TV, precum și live pe pagina de Facebook și canalul de YouTube al postului!

Actualizare