Breviar polist

* În anul sportiv 100 al Politehnicii avem trei jucători activi, exemple de constanţă şi devotament în alb-violet, care au depăşit suta de prezenţe, pentru echipa noastră, în campionat: Ioan Mera, Alin Ignea, Cristian Scutaru!

* De sâmbătă, 11 decembrie, echipa a intrat în vacanță, iar reunirea lotului este programată pentru 10 ianuarie.

* Tradiționala ”Acțiune de Crăciun” organizată de suporterii poliști și de Politehnica Timișoara continuă și în acest an, în pofida restricțiilor impuse de pandemie. În acest an, fanii poliști vor aduce bucurie copiilor nevoiași din mai multe localități din județul Timiș, în perioada 18-23 decembrie. Puteți contribui cu o sumă în contul Acțiunii: RO76 RZBR 0000 0600 1231 2108 (lei), RO29 RZBR 0000 0600 1231 2954 (EUR) – cod Swift RZBRROBU (euro); titular cont: Asociația Suporterilor Timișoreni Druckeria, cont deschis la Raiffeisen Bank; menționați ”Crăciun 2021” la descrierea tranzacției. Banii vor fi folosiți pentru a achiziționa alimente și alte articole de primă necesitate, care vor ajunge înainte de Crăciun la cei care au nevoie de ele. De asemenea, puteți dona alimente, jucării, articole pentru nou-născuți, aparatură electronică, echipament sportiv. Acestea pot fi aduse la Shop-ul oficial al Politehnicii, pe str. Sfânta Rozalia, la vestiarul sportivilor de la Baza Politehnica nr. 2 sau în Parcul Crăciunului, din Muzeul Satului Bănățean, la căsuța polistă. Puteți dona sânge la Centrul Regional de Transfuzie Sanguină Timișoara sau puteți participa ca voluntar la achiziționarea alimentelor și la sortarea pachetelor. Societățile comerciale care doresc să se implice pot încheia contracte de donație, sponsorizare sau publicitate. 2021 este cel de-al 12-lea an în care se desfășoară această acțiune. În edițiile anterioare, fanii viola au împărțit cadouri la sute de familii din peste 80 de sate, însumând peste 1.500 de copii și contribuind la reabilitarea salonului de nou-născuți de la Maternitatea Bega. Partenerul principal al evenimentului, la ediția 2021, este Academia Politehnica Timișoara. Mai multe detalii, aici.

* Timișorenii sunt invitați, joi, 16 decembrie, la ”Marșul Eroilor”, la 32 de ani de la Revoluția din 1989. Evenimentul organizat de Asociația Suporterilor Timișoreni Druckeria a debutat în 2005 și reunește, la fiecare sfârșit de an, sute de participanți. Întâlnirea are loc la ora 18:30, în Piața Maria, locul în care a debutat Revoluția.