Cinci sportivi de la CSU Poli în topul anului

Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Timiș a premiat, la finalul anului, cei mai buni sportivi și antrenori din județ, în cadrul ”Galei Sportului Timișean 2021”, desfășurată la 20 decembrie.

La topul olimpic al sportivilor, câștigător a fost canotorul Laurențiu Danciu, de la CSM Timișoara, club care dă primele patru locuri ale ierarhiei. Pe locurile 6-9 s-au clasat doar sportivi de la CSU Politehnica, în ordinea: Anita Zaro (atletism), Iulia Drăgoi (atletism), Emil Dăncăneț (natație), Benjamin Bodo (scrimă), Yasmina Tămășilă (atletism). Ultimii doi au fost, împreună, pe locul 9. Un singur club a mai dat sportivi în top, LPS Banatul Timișoara.

La topul olimpic al antrenorilor, câștigător a fost Zlatomir Balojin, de la secția de canotaj a CSM Timișoara. De la CSU Politehnica, Daniel Chirilă (atletism) a fost pe locul 2, Iulian Teacă (scrimă), pe 5, iar Sabin Avram (natație), pe 7.

La topul neolimpic, pe locul 1 s-au clasat Denis Iovescu, la sportivi, și Laszlo Bede, la antrenori. Ambii sunt de la karate WUKF și activează la CS Sport Record Timișoara.

Topul complet, aici.