Distincții anuale la SCM Poli

Sport Club Municipal Timișoara a decis să ofere o serie de distincții pe 2021 sportivilor de la cele trei secții: baschet, handbal, rugby. Astfel, fiecare dintre secții a desemnat cel mai bun sportiv, la trei categorii, dar și o legendă a respectivei discipline, pentru a fi premiați. Cele trei categorii sunt: cel mai bun junior, cel mai bun tânăr jucător (distincții stabilite de staffurile tehnice), jucătorul anului de la echipa de seniori (votat de colegii săi și stafful tehnic).

Vă prezentăm laureații de la handbal (SCM Politehnica). Cel mai bun junior a fost ales Ianus Dumitrescu, internațional de juniori. Premiul pentru cel mai bun tânăr jucător i-a revenit lui Claudiu Pal, portarul intrat deja în circuitul echipei naționale de seniori. Jucătorul anului de la echipa de seniori a fost desemnat Marius Sadoveac, fostul internațional, golgeterul echipei și unul dintre cei mai buni handbaliști din Liga Zimbrilor. În sfârșit, premiul pentru întreaga activitate l-a primit Ioan Covăsânțan, fost portar la Poli în anii ’60-’70, apoi conducător al echipei de handbal masculin a orașului.

Festivitatea de premiere va avea loc la o dată ce urmează să fie stabilită în funcție de programul celor trei echipe de la SCM Timișoara. Premiile SCM Timișoara se acordă în premieră și se dorește ca acestea să devină tradiționale.

Actualizare

Secvență de la premierea din 30 ianuarie 2022: