Constantin Varga la ”Istoria fotbalului” (ep. 9, ultimul)

Astăzi, la ”Istoria fotbalului”, invitat este Constantin Varga, legendarul fundaș lateral internațional al Politehnicii din anii ’80-’90, care a jucat și la ASU Politehnica în 2013 (foto), la 49 de ani! Este al 9-lea și ultimul episod dintr-o serie mai lungă a acestei emisiuni.

În acest episod, Titi Varga ne povestește despre ultimele experiențe ca jucător, la CFR Timișoara, Minerul Moldova Nouă (până la 43 de ani!!, o perioadă fiind antrenor-jucător), Nuova Mama Mia Becicherecu Mic (din 2007, antrenor secund și jucător), Pindul Dudeștii Noi (antrenor-jucător), ASU Politehnica (2013, la 49 de ani!!, în D5). Din vara acestui an, la 57 de ani (!!!), s-a reactivat ca jucător, la Obilić Sânmartinu Sârbesc (reînființată chiar atunci), în D6 (ultimul eșalon din județul Timiș), evoluând mijlocaș coordonator!

Emisiunea poate fi vizionată pe Teleuniversitatea, de la ora 18:13 (în reluare, mâine, de la ora 10:13, și duminică, de la ora 14:20), în rețelele de cablu Digi TV (deocamdată, doar în grila analogică), Telekom TV, Vodafone TV și Orange TV, precum și live pe pagina de Facebook și canalul de YouTube al postului!

Actualizare