CSU Poli, în turneul pentru A1 la volei feminin

Echipa de volei feminin CSU Politehnica Timișoara s-a calificat pentru turneul de promovare în primul eșalon.

În turneul semifinal al seriei vest din Divizia A2, sportivele antrenate de Cerasella Șerban și Ciprian Dârnescu au învins pe CSM Timișoara (3-0) și CSM Sighetu Marmației (3-0) și au pierdut cu CSU Oradea (2-3). Turneul s-a disputat la Oradea, iar primele două clasate s-au calificat pentru ultimul turneu înainte de accesul în Divizia A1. Pe 1 a terminat Oradea, cu 8 puncte, iar pe 2, CSU Poli, cu 7 puncte. CSM Timișoara s-a clasat pe 3, iar pe 4, ultima poziție, a fost echipa din Sighet. Înfrângerea cu bihorencele (13-15 în setul decisiv) a fost prima pentru alb-violete în acest campionat, după 11 victorii consecutive.

Ultima dată când echipa s-a calificat pentru un turneu de promovare în elită a fost acum șase ani! Reamintim că, în sezonul regulat, CSU Poli a terminat lider, cu victorii pe linie în cele 10 meciuri disputate, cu 30 de puncte și cu doar două seturi pierdute!

Din cealaltă serie, seria est, din Divizia A2, s-au calificat pentru turneul de promovare FC Argeș Pitești și CSU Hygienum Galați.