Poli, final de sezon la U19, U17, U16

În Liga Elitelor la juniori, Politehnica Timișoara a încheiat campionatul la cele mai mari categorii de vârstă (U19 și U17), în play-out-ul seriei de vest.

La U19, alb-violeții au învins pe LPS Bihorul Oradea, scor 2-1, meci pe teren propriu, prin golurile marcate de Raul Ţurcaş şi Ionuţ Picek. Politehnica a terminat pe locul 2 în clasamentul seriei, cu 39 de puncte, după UTA și înaintea Ripensiei. Din play-off-ul acestei serii s-au calificat pentru semifinale Universitatea Cluj și FK Csikszereda Miercurea Ciuc.

La U17, Poli a remizat, tot acasă, cu echipa similară a aceluiași club, LPS Bihorul Oradea, scor 1-1, gol marcat de Eric Adam, care este cu doi ani mai tânăr decât limita de vârstă. Poli a terminat pe locul 4 în clasament, cu 26 de puncte. Lider a încheiat FK Csikszereda Miercurea Ciuc, în timp ce pentru semifinale s-au calificat, din play-off-ul acestei serii, Universitatea Cluj și CS Universitatea Craiova.

La U16, Poli a încheiat, de asemenea, campionatul. S-a aflat însă în play-off, în seria a IV-a. Elevii lui Cristian Gălan au remizat în deplasare, 2-2 cu Ripensia. Alb-violeții s-au clasat pe locul 3, cu 41 de puncte. Lider a terminat Universitatea Cluj, urmată de rivala sa locală, CFR Cluj.

La U15, Poli va susține, între 6 și 10 mai, meciurile din cadrul grupelor semifinale. Băieții pregătiţi de fostul internațional Paul Codrea vor juca la Arad, pe terenul Banatul (din cartierul Sânnicolau Mic), cu Gloria Tăuţii-Măgherăuş, Atletico Arad şi CS Universitatea Craiova. Primele două clasate se vor califica la turneul final naţional!

Juniorul polist Patrick Paleacu a fost convocat la echipa națională U16 pentru Turneul celor 6 Națiuni, organizat în România între 5 şi 11 mai.