Ion V. Ionescu la ”Istoria fotbalului” (sezonul 2, ep. 1)

Astăzi, la ”Istoria fotbalului”, invitat este Ion V. Ionescu (86 de ani), antrenorul care, în 1980, pe banca Politehnicii Timișoara, a câștigat Cupa României și a eliminat pe Celtic Glasgow din Cupa Cupelor. Este primul episod dintr-o serie mai lungă a acestei emisiuni, emisiune aflată la al doilea sezon, după ce, la finalul anului 2019, primul sezon cu profesorul Jackie Ionescu a avut cinci episoade.

În acest episod, dl. Ionescu își amintește despre sezonul 1972/73, în care a avut loc celebrul Poli – FC Bihor, și de finala Cupei României din 1974, pierdută de alb-violeți (aflăm) pentru că i-a subestimat pe cei de la Jiul Petroșani. Atunci a avut loc celebra fază cu Turul României la ciclism.

Emisiunea poate fi vizionată pe Teleuniversitatea, de la ora 18:13 (în reluare, mâine, de la ora 10:13, și duminică, de la ora 14:20), în rețelele de cablu Digi TV (deocamdată, doar în grila analogică), Telekom TV, Vodafone TV și Orange TV, precum și live pe pagina de Facebook și canalul de YouTube al postului!