Start la handbal pentru echipa secundă, juniori I și juniori II

Echipele de Divizia A, juniori I și juniori II ale secției de handbal masculin SCM Politehnica au început și ele campionatul.

Prima etapă a diviziei secunde a programat un meci între două formații timișorene, CSU Politehnica și SCM Politehnica II, care s-au întâlnit în Sala Constantin Jude, cu ”universitarii” considerați gazde. SCM s-a impus cu 32-30, la primul meci oficial ca antrenor al lui Andrei Păiuș, după 11 sezoane ca jucător în tricoul alb-violet. Golgeterii partidei au fost Ulariu și Bordeanu (câte 8) la SCM, respectiv Fudulache (7) la CSU.

Campionatul Național al juniorilor II a programat în prima rundă o deplasare la Lugoj pentru SCM Politehnica. Aceasta face parte din seria F, alături de LPS Bihorul Oradea, LPS Banatul Timișoara și CSȘ Lugoj. Alb-violeții au câștigat cu 53-16, în fața unei echipe ce revine în campionatele naționale după doi ani. Primele trei echipe din serie se califică în Grupa Valoare, iar din acea grupă de șase formații, cele mai bine două clasate vor merge la turneul final.

În Campionatul Național al juniorilor I, SCM Poli este antrenată tot de Andrei Păiuș. Se află în seria G, cu LPS Banatul Timișoara, CSȘ Lugoj, CSM Reșița, Unirea Sânnicolau Mare și LPS Târgu-Jiu.

Actualizare (18 octombrie)

Echipa de juniori II a lui SCM Poli a fost înscrisă și în Campionatul Județean Timiș al seniorilor. Antrenată de Alexandru Nae, echipa a debutat în acest eșalon cu o remiză cu 98 de goluri marcate, 49-49, în fața Unirii Sânnicolau Mare.