”Acțiunea de Crăciun Druckeria”

Tradiționala ”Acțiune de Crăciun” organizată de suporterii poliști continuă și în acest an.

Astfel, fanii poliști vor aduce bucurie copiilor nevoiași din mai multe localități din județul Timiș, în 22 și 23 decembrie, când vor fi vizitate 150 familii, cu peste 400 copii, din comunele Tomești, Bârna și Jdioara. Puteți contribui cu o sumă în contul Acțiunii, cont pe care îl găsiți pe pagina de Facebook a Asociației Suporterilor Timișoreni Druckeria. Banii vor fi folosiți pentru a achiziționa alimente și alte articole de primă necesitate, care vor ajunge înainte de Crăciun la cei care au nevoie de ele. De asemenea, puteți dona alimente de bază, dulciuri, jucării, articole pentru nou-născuți, aparatură electronică, echipament sportiv, rechizite și electrocasnice. Acestea pot fi aduse la Shop-ul oficial al Politehnicii, pe str. Sfânta Rozalia, sau pe str. Tazlău nr. 4B. Societățile comerciale care doresc să se implice pot încheia contracte de donație, sponsorizare sau publicitate.

2022 este cel de-al 13-lea an în care se desfășoară această acțiune. În edițiile anterioare, fanii viola au împărțit cadouri la sute de familii din peste 90 de sate, însumând peste 1.700 de copii și contribuind la reabilitarea salonului de nou-născuți de la Maternitatea Bega.

În paralel, Druckeria a demarat și lucrări pentru a transforma un spațiu vechi de la secția de Pediatrie a Spitalului Clinic Județean de Urgență Pius Brînzeu într-un loc de joacă nou pentru copiii internați și vizitatorii acestora. Spațiul se află în proximitatea stadionului Știința, în curtea Maternității Bega. Lucrările sunt realizate de către voluntarii Druckeria, cu sprijinul unor firme care au donat bani sau materiale de construcții pentru reabilitarea spațiului.