4-0 cu Timișul Șag, în primul meci al anului

Echipa de fotbal Politehnica Timișoara a susținut, sâmbătă, primul meci din acest an. Este vorba de un amical contra lui Timișul Șag, echipă care ocupă locul 8, cu 29 de puncte în 18 etape, în clasamentul seriei timișene din Liga a IV-a. Inițial, jocul era programat în deplasare, dar s-a disputat pe terenul sintetic de la Baza Politehnica nr. 2, din cauza ploilor căzute în ultimele zile. Partida a început la ora 10. Poli a câștigat cu 4-0 (3-0). Golurile au fost marcate de Tiihonen (16), Bîrnoi (32, 44) și R. Țurcaș (85).

Actualizare

Echipa a intrat, de miercuri, 25 ianuarie, în cantonament. Conform tradiției, cantonamentul de iarnă este efectuat pe plan local, cazarea fiind la Casa Politehnicii nr. 2, iar antrenamentele, la Baza Politehnica nr. 2, la stadionul Știința sau pe terenul Adrian Stoicov din cadrul Complexului Dan Păltinișanu. Cantonamentul se va încheia în 4 februarie.

Întrunită joi, 26 ianuarie, Comisia de Recurs a Federației Române de Fotbal a ridicat interdicția la transferuri dictată (în 28 octombrie 2022) împotriva Politehnicii Timișoara în litigiul cu ACS Kids Tâmpa Brașov, privind utilizarea unor junioare la echipele de fotbal feminin ale clubului alb-violet. Astfel, Poli poate legitima jucătorii cu care a semnat în această iarnă.