Romulus Petrescu la ”Istoria fotbalului” (ep. 8)

Astăzi, la ”Istoria fotbalului”, invitat este Romulus Petrescu, extrema stângă de la debutul Politehnicii Timișoara în cupele europene, în 1978, după ce în acel an echipa terminase pe locul 3 în Divizia A. Ulterior a fost și membru în conducerea clubului. Este al 8-lea episod dintr-o serie mai lungă a acestei emisiuni.

În acest episod, dl Petrescu își amintește cum a revenit ca și vicepreședinte la Poli, în primăvara 1983. Echipa joacă, la finalul acelui sezon, finala Cupei României. În vara acelui an, după retrogradarea din Divizia A, alb-violeții efectuează un turneu în Spania, participând și la Trofeul Zaragoza! Într-unul dintre meciurile acestui turneu a jucat și R. Petrescu (abia se retrăsese din cariera de jucător, de la CFR Timișoara). Din cauza acestui turneu au fost amânate primele două etape ale echipei în Divizia B.

Emisiunea poate fi vizionată pe Teleuniversitatea, de la ora 18:13 (în reluare, mâine, de la ora 10:13, și duminică, de la ora 14:20), în rețelele de cablu Digi TV (de acum și în grila digitală, la poziția 235 în Timișoara), Vodafone TV și Orange TV, precum și live pe pagina de Facebook și canalul de YouTube al postului!