Joi, miting de protest al fanilor. ”Timișoara vrea Respect / Stadion / Polivalentă”! Actualizare: foto și video de la miting

Asociația Suporterilor Timișoreni Druckeria organizează cel mai important miting din ultimii 12 ani.

Acesta va avea loc joi, sub sloganul ”Timișoara vrea Respect / Stadion / Polivalentă”, și este unul de protest, legat de situația dezastruoasă a infrastructurii sportive din oraș. În tot mai multe localități din țară se construiesc stadioane, săli de sport, bazine de înot și se amenajează terenuri multifuncționale; nu și în Timișoara. Din acest motiv, Druckeria a demarat încă de anul trecut petiția ”Timișoara vrea respect!”.

Fanii își doresc să se adune cât mai mulți timișoreni la miting, în speranța că, împreună, se pot face auziți și lucrurile să se miște în direcția normală. Druckeria invită toate cluburile sportive din oraș să adere la inițiativă, indiferent de ramurile sportive în care activează, și să încurajeze copiii, părinții și antrenorii să i se alăture, îmbrăcați în echipamentul lor, cu steaguri, mesaje sau orice materiale consideră că îi reprezintă. De asemenea, fiecare copil sau sportiv este îndemnat să aducă o minge sau echipament din sportul pe care îl practică și să transforme zona centrală a orașului într-o mare arenă polisportivă.

Ora de întâlnire este 17, în Piața Unirii, iar la ora 18:30 se va porni pe traseul: str. Vasile Alecsandri – Piața Libertății – str. Alba Iulia – Piața Victoriei – Primărie – bd. Constantin Diaconovici Loga – Consiliul Județean Timiș.

Suporterii poliști sunt renumiți pentru implicarea lor în plan social și numeroasele acțiuni caritabile desfășurate de-a lungul timpului. Iar aportul lor la ascensiunea actualei grupări Politehnica, din Campionatul Municipal până în Liga a II-a, în doar câțiva ani, a fost decisiv.

Actualizare

Ora de plecare pe traseu este 19:15.

Actualizare: foto și video de la miting (1.000 de participanți)