Mădălin Bulgărașu, student al UPT, bronz la Naționalele de maraton!

Atletul Mădălin Bulgărașu, student în anul IV la Facultatea de Electronică și Telecomunicații din cadrul UPT, este component al echipelor de cros, semimaraton și maraton formate la CSU Politehnica Timișoara.

Palmaresul său este unul remarcabil: locul 3 cu echipa la Campionatul Național de cros (categoria tineret), la Băile Felix (2016); locul 2 individual în proba de 10.000 m la Campionatul Național de Pistă, la Pitești (2017); locul 3 individual în proba de semimaraton la Campionatul Național, la Craiova (2017); locul 2 cu echipa la Campionatul Național de semimaraton, la Craiova (2017).

Recent, Mădălin a izbutit, probabil, cea mai valoroasă performanță a sa, obținând locul 3 la individual la Campionatul Național de maraton, categoria tineret, primind medalia de bronz. Întrecerea s-a desfășurat în 14 octombrie, la București.

Antrenorul lui Bulgărașu este lect. univ. dr. Daniel Chirilă, din cadrul Departamentului de Educație Fizică și Sport al UPT, cel care conduce antrenamentele secției de atletism de la CSU Politehnica.

Foto: Mădălin Bulgărașu cu medalia de bronz și diploma primite la Campionatul Național de maraton