Breviar polist

# În 17 mai, prosport.ro a publicat bugetul (neoficial, evident) lunar de salarii al echipelor participante, în acest sezon, în play-off-ul Ligii a II-a.

Rapid – 120.000 euro
FC U Craiova – 100.000 euro
Dunărea Călărași – 85.000 euro
CS Mioveni – 70.000 euro
FK Csikszereda Miercurea Ciuc – 65.000 euro
Politehnica Timișoara – 21.000 euro

Fără comentarii…

# În acest sezon, fanii au cumpărat un total de 17.062 bilete virtuale.

# S-a încheiat campania de colectare şi depunere a formularelor de 3,5% pentru anul în curs. Clubul a reușit să strângă aproape 500 de astfel de formulare și să le depună la 29 de administrații financiare din județ şi din țară.

# La 5 iunie, comuna Măureni (județul Caraș-Severin) a fost în sărbătoare, la inaugurarea bazei sportive şi a parcului central din localitate. Primarul comunei este Brian Filimon, fost jucător la ASU Politehnica. Nume importante ale fotbalului şi boxului românesc (sportivi activi sau retrași) au fost prezente la eveniment. Printre ele, fotbaliștii D. Alexa, Țurcaș (din stafful actual al Politehnicii), Aliuță, Zicu, P. Codrea, Șt. Grigorie, Tameș, Ovidiu Popescu, Neaga (foști jucători sau antrenori în diferitele echipe poliste), Marica, Dănciulescu, Fl. Coman, Fl. Tănase, St. Filip, R. Benzar, care au evoluat într-un meci demonstrativ de minifotbal, și boxerii Francisc Vaştag și Flavius Biea.

Foto: Jucătorii prezenți la Măureni (sursa: radioresita.ro)

# În 6 iunie, echipa de juniori U15 (n. 2006) a Politehnicii (foto) a câștigat turneul amical Cupa de Vară, disputat la Ghiroda. În finală, alb-violeții au învins, după loviturile de departajare, pe CSȘ Craiova.